Ora është Mon 17 Dec 2018, 23:21

Shkenc Kompjuterike


 • Shkenc Kompjuterike

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Sisteme Operative (os)


  Në këtë forum do të gjëni gjitha sistemet operative, do mund edhe ti shkarkoni ato, mund të bëni biseda apo debate rreth tyre. Do të gjeni gjithçka mbi Windows, Lunix, *unix, Mac OS, Symbian, dhe shumë e shumë sisteme operuase të tjera. Poashtu drajvera për sisteme të ndryshme.
  5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 19:54
  -LiiRiiDonn 150 HQ Themes For Windows XP
 • Gjuh Programuese


  Gjuha programuese është një vegël informatike e përpiluar nga operacionet matematikore që shërben për të shkruar domene të cilat përcillen në veglat (makinat vizuale konvertuese) për të fituar kode në gjuhën e makinës. Përndryshe gjuha programuese është një gjuhë e shkruar e cila nuk flitet dhe që përmban një bashkësi të rregullave e që shërben si vegël për komunikimin në mes të programuesëve, zhvilluesve dhe makinave intelegjentë (zakonisht komjuteri) apo gjësendi që është në gjendje të kuptojë atë gjuhë. Me ndihmën e tyrë përpilohen vegla dhe programe informatike më të zhvilluara që luhen nga veglat elektronike të dirigjuara nga mikroprocesorët.
  5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 19:58
  -LiiRiiDonn Liber Mbi Visual Basic !
 • 5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:03
  -LiiRiiDonn Largohuni nga faqet pishing.
 • Tutorials & Mesime


  Kjo është një njër forumet më të pasura të ekstrem-zone. Këtu mund të gjeni shumë mësime apo tutoriale të nevojshme, dhe shum trika të fshehura. Shumica e mësimeve apo tutorialeve janë të përkthyera në gjuhën Shqipe nga stafi i rrjeta.org dhe për të parën herë gjinden këtu tek ne. Poashtu kemi nën-kategoritë edhe për mësime në gjuhën angleze dhe video tutorialet.
  0 Temat
  0 Mesazhet
 • Programe


  Ketu Mun te Gjeni Programe Te N'dryshme !!..
  5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:09
  -LiiRiiDonn MSN Messenger AIO

 • Mesazhe të rejaMesazhe të reja
 • Asnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri
 • Forumi është KyçurForumi është Kyçur