Ora është Mon 17 Dec 2018, 21:45

Dizajni Kompjuterik


 • Dizajni Kompjuterik

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Programe Per Webdesign


  Diskutime rreth web design, si dhe template dhe mësime për të bërë një web design sa më të mire për web faqen tuaj.
  1 Temat
  1 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:10
  -LiiRiiDonn Meso Deamweaver per 18 min
 • Mjetet Per Design


  Dizajner je? Dëshiron të bëhesh? Në të dy rastet mos hezitoni ta vizitoni këtë forum, sepse keni përplotë mjete të rëndësishme që ju përgjigjen një punë të mbar.
  4 Temat
  4 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:14
  -LiiRiiDonn 3D Text......
 • Punimet Tuaja


  Tregoni aftësitë tuaja të dizajnimit grafik në këtë sekcion të forumit tonë.
  1 Temat
  1 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:16
  -LiiRiiDonn Punimet Tuaja
 • PhotoShop


  Në forumin e dizajnerëve të DannGeeR-zone.albanianForum.net mund të gjeni dhe mund te postoni shumë gjera interesante që kanë te bëjnë me dizajn, si brusha për photoshop, projekte PSD, mësime për dizajn dhe shumë e shumë gjera tjera që kan të bjene me dizajnin kompjuterik
  6 Temat
  6 Mesazhet
  Tue 23 Feb 2010, 23:47
  -LiiRiiDonn Download Adobe Photoshop CS2 free

 • Mesazhe të rejaMesazhe të reja
 • Asnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri
 • Forumi është KyçurForumi është Kyçur