Ora është Mon 17 Dec 2018, 22:21


 • Diskuteime te N'dryshme

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Shit/blerje


  Forumi Shit/Blerje është i dedikuar të gjithë atyre që kanë dëshirë të bëjnë biznes online, këtu mund të bëni shpallje falas për shitje, blerje apo mund të beni ndrrime.
  1 Temat
  1 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 19:14
  -LiiRiiDonn :D:D !....
 • Votime & Sondazhe


  Ketu do te ket Votime & Sondazhe te ndryshme !!
  0 Temat
  0 Mesazhet
 • Shpija e Kosoves


  Ketu mund te gjeni gjithqka rreth "Reality Show SHPIJA" !!
  4 Temat
  5 Mesazhet
  Fri 12 Feb 2010, 22:56
  SexPiri Kush është më i miri ne Shpien e Kosoves
 • Bised e Lirë


  Këtu mund të bisedojmë të gjithë për çfarë do që dëshirojmë, duke qëndruar mbrenda kuadrit të rregullorës së forumit. Të gjitha temat që nuk kan kurrfarë kuptimit dë të fshihen.
  26 Temat
  54 Mesazhet
  Thu 20 Jan 2011, 03:30
  -LiiRiiDonn Qfar Deshironi te keni me se shumti ne ket bot ?.
 • Prezentohu ne Forum


  Pasi të regjistrohi gjëra e parë që duhet të bëni është të prezentohi në forumin tonë. Duke treguar diçka më shumë për vetën, si psh: emri, mbiemri, vendodhja, okupimi, interesat apo diçka të tillë.
  3 Temat
  6 Mesazhet
  Sun 28 Feb 2010, 15:38
  -LiiRiiDonn Tungg.. :D
 • Qendra e Forumit

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Shkenc Kompjuterike

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Sisteme Operative (os)


  Në këtë forum do të gjëni gjitha sistemet operative, do mund edhe ti shkarkoni ato, mund të bëni biseda apo debate rreth tyre. Do të gjeni gjithçka mbi Windows, Lunix, *unix, Mac OS, Symbian, dhe shumë e shumë sisteme operuase të tjera. Poashtu drajvera për sisteme të ndryshme.
  5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 19:54
  -LiiRiiDonn 150 HQ Themes For Windows XP
 • Gjuh Programuese


  Gjuha programuese është një vegël informatike e përpiluar nga operacionet matematikore që shërben për të shkruar domene të cilat përcillen në veglat (makinat vizuale konvertuese) për të fituar kode në gjuhën e makinës. Përndryshe gjuha programuese është një gjuhë e shkruar e cila nuk flitet dhe që përmban një bashkësi të rregullave e që shërben si vegël për komunikimin në mes të programuesëve, zhvilluesve dhe makinave intelegjentë (zakonisht komjuteri) apo gjësendi që është në gjendje të kuptojë atë gjuhë. Me ndihmën e tyrë përpilohen vegla dhe programe informatike më të zhvilluara që luhen nga veglat elektronike të dirigjuara nga mikroprocesorët.
  5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 19:58
  -LiiRiiDonn Liber Mbi Visual Basic !
 • 5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:03
  -LiiRiiDonn Largohuni nga faqet pishing.
 • Tutorials & Mesime


  Kjo është një njër forumet më të pasura të ekstrem-zone. Këtu mund të gjeni shumë mësime apo tutoriale të nevojshme, dhe shum trika të fshehura. Shumica e mësimeve apo tutorialeve janë të përkthyera në gjuhën Shqipe nga stafi i rrjeta.org dhe për të parën herë gjinden këtu tek ne. Poashtu kemi nën-kategoritë edhe për mësime në gjuhën angleze dhe video tutorialet.
  0 Temat
  0 Mesazhet
 • Programe


  Ketu Mun te Gjeni Programe Te N'dryshme !!..
  5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:09
  -LiiRiiDonn MSN Messenger AIO
 • Dizajni Kompjuterik

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Programe Per Webdesign


  Diskutime rreth web design, si dhe template dhe mësime për të bërë një web design sa më të mire për web faqen tuaj.
  1 Temat
  1 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:10
  -LiiRiiDonn Meso Deamweaver per 18 min
 • Mjetet Per Design


  Dizajner je? Dëshiron të bëhesh? Në të dy rastet mos hezitoni ta vizitoni këtë forum, sepse keni përplotë mjete të rëndësishme që ju përgjigjen një punë të mbar.
  4 Temat
  4 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:14
  -LiiRiiDonn 3D Text......
 • Punimet Tuaja


  Tregoni aftësitë tuaja të dizajnimit grafik në këtë sekcion të forumit tonë.
  1 Temat
  1 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:16
  -LiiRiiDonn Punimet Tuaja
 • PhotoShop


  Në forumin e dizajnerëve të DannGeeR-zone.albanianForum.net mund të gjeni dhe mund te postoni shumë gjera interesante që kanë te bëjnë me dizajn, si brusha për photoshop, projekte PSD, mësime për dizajn dhe shumë e shumë gjera tjera që kan të bjene me dizajnin kompjuterik
  6 Temat
  6 Mesazhet
  Tue 23 Feb 2010, 23:47
  -LiiRiiDonn Download Adobe Photoshop CS2 free
 • Multimedia

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Sport


  Ketu mund te gjeni gjithqka rreth sportit !!
  11 Temat
  11 Mesazhet
  Wed 17 Feb 2010, 19:41
  -LiiRiiDonn Ronaldo: Nuk kemi nevojë të shqetësohemi
 • Foto/Galeri


  Ketu mund te gjeni foto te ndryshme !!
  2 Temat
  2 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:33
  -LiiRiiDonn Lady Gaga !....
 • Lojra/Games


  Në këtë forum mund të postoni dhe shkarkoni lojra falas për kompjuterët tuaj.
  6 Temat
  6 Mesazhet
  Sat 06 Feb 2010, 13:17
  -LiiRiiDonn krejt Lojt qe Ekzistojn N'bot Jon qetu :D
 • Filma Movies


  Në këtë forum mund të shkarkoni filma dhe ti shikoni online.
  5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:51
  -LiiRiiDonn The Hurt Locker (dvdRip)
 • Shkenca natyrore

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Biologji


  Biologjia (nga greq. βίος, vios - jetë, dhe λόγος, logos - fjalë, mësim, dije) është degë e shkencës që merret me studimin e jetës. Ajo studion veëoritë fizike dhe sjelljen e organizmave, klasifikimin e tyre, prejardhjen dhe zhvillimin e llojeve (specieve) dhe ndërveprimin që kanë njëra me tjetrën në lidhje me mjedisin.
  6 Temat
  6 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 20:58
  -LiiRiiDonn Zogjt Grabitqare me Sy te M'breht
 • Fizik & Kimi


  Fizika është shkenca e cila studion ligjet themelore të gjithësisë duke iu referuar lëndës dhe energjisë - si dhe bashkëveprimit midis tyre - prej të cilave gjithësia përbëhet. Fizikë është shkenca nëpërmjet së cilës njerëzit përpiqen të shpjegojnë dukuritë natyrore. Kimia është shkenca ose me saktë ajo e degë e shkencave natyrore që merret me studimin e ndërtimit dhe vetive të materiës dhe transformimeve të saj. është studimi i vetive dhe strukturës së atomeve (duke përfshirë dhe izotopet e tyre të qëndrueshëm apo radioaktive), të përbërjeve dhe molekulave, të përzierjeve dhe të tretësirave, si elemente bazë të natyrës dhe se si ato kombinohen për të formuar stadet e ndryshme të materies që na formojnë në dhe çdo gjë që na rrethon.
  6 Temat
  6 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 21:04
  -LiiRiiDonn Energjia Diellore
 • Astronomi


  Në këte forum mund të postoni dhe të gjeni ëdo gjë që ka të bëj me astronomi, astrofizikë dhe ëdo gjë tjetër që ndërlidhet me dukuritë që ndodhin jashtë tokës dhe atmosferës.
  5 Temat
  5 Mesazhet
  Mon 01 Feb 2010, 21:10
  -LiiRiiDonn Zbulimet nga astronimia !!..
 • Matematik


  Matematika shpeshherë quhet mbretëreshë e shkencave. Ajo merret me studimin e raporteve sasiore dhe cilësore të objekteve konkrete dhe abstrakte, si dhe me studimin e formave hapësinore. Sipas Burbakistëve (Nicolas Bourbaki) ajo është shkencë që studjon relacionet dhe në thelbin e saj është kuptimi i numrit. Matematika është shkencë deduktive d.m.th përfundimet e saj janë të përgjithshme dhe të sakta.
  0 Temat
  0 Mesazhet
 • Shporta & Arkiva e Forumit

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Shporta e Forumit


  Në këtë forum do të gjeni të gjitha temat e vjetra dhe tema e mbyllura nga stafi i forumit . / Here you will found all old threads , closed threads , ilegal threads closed by our staff.
  Moderator: RamBo
  0 Temat
  0 Mesazhet
Kush është në linjë
Kush është në linjë

1 Përdorues në Linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 1 vizitor
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 8 më Sun 28 Aug 2016, 04:03

Anëtarët të regjistruar Asnjë


No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days

Legjenda : [ Administrators ]

Statistikat

Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 145 artikuj

Forumi ka 10 anëtarë të regjistruar

Anëtari më i ri BennChee


 • Mesazhe të rejaMesazhe të reja
 • Asnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri
 • Forumi është KyçurForumi është Kyçur